Upozorenje Kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo koristimo kolaćiće na našoj web-lokaciji duga-global.hr
PRIHVAĆAM KOLAČIĆE

Posjetite našu Izjavu o privatnosti ako želite saznati više o našim pravilima privatnosti i kolačićima.

Reklamacije

REKLAMACIJE PROIZVODA
Reklamacije na količinu i kvalitetu isporučene robe prihvaćaju se u roku 8 dana od preuzimanja. Kupac je dužan reklamaciju izvršiti pismenim putem navodeći razlog reklamacije, na koji se proizvod odnosi te priložiti račun kao dokaz o kupovini istog. Reklamaciju ćemo nastojati riješiti u najkraćem mogućem roku.

Ako se reklamacija vrši zbog materijalnog nedostatka robe, neispravnosti ili oštećenja, povrat robe moguć je samo uz prethodno odobrenje prodavatelja o povratu.

Materijalni nedostatak postoji ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati. Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/ dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljiva oštećenja / nedostatke, preporučamo da kupac odbije primitak iste, jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će vratiti pošiljku prodavatelju, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

U slučaju reklamacije proizvoda zbog nedostatka i skrivenih mana, proizvod pošaljite na adresu: DUGA GLOBAL d.o.o., Majstorska 5, 10000 Zagreb ili na mail. duga.global@gmail.com

U slučaju da naručite robu i odbijete ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda.